سبک غذایی و آشپزی در کشور اتریش و به ویژه شهر وین، پایتخت مشهور آن از نظر فرهنگی بسیار غنی بوده و رستوران های این شهر، رونق و پیشرفت خود را از سبک غذایی اتریشی و تاثیرات سبک های غذایی بین المللی به دست آورده اند. غذاهای ارائه شده در رستوران های وین ، شامل غذاهای سنتی، غذاهای خاصی که تهیه کردن آن ها در خانه امکان پذیر نبوده و یا به سختی ممکن است؛ هستند که از آن جمله می توان به شنسیل های کلاسیک وین Wiener Schnitzel، کیک های شکلاتی تورته زاخا وینی Sachertorte، غذایی به نام Frittatensuppe که در اصل غذایی از جنوب آلمان محسوب می شود یا غذای ملی اتریش به نام Tafelspitz که از گوشت گاو تهیه می شود، اشاره کرد.
رستوران Reinthaler’s Beisl

وقتی از بیرون به این رستوران نگاه کنید، همانند دیگر رستوران های عادی وین به نظر می رسد. در واقع این رستوران از نظر ظاهری به عنوان رستورانی برتر، نامعلوم و نامشخص بوده و همانند گوهری پنهان در این شهر قرار گرفته است. با این حال اگر از یک فردی از اهالی وین که حداقل دو نکته مهم را در مورد شهر خود بداند، سوال کنید، حتما رستوران Reinthaler’s Beisl را به عنوان رستورانی که غذاهای لذیذ داشته و دارای یک محیط شاد بوده، به شما معرفی خواهد کرد.
این رستوران در سطح اتریش به عنوان یک رستوران ساده و راحت با غذاهای سنتی وینی- اتریشی شناخته می شود. به طور کلی می توان گفت که این رستوران یک محل کوچک، دنج و راحتی بوده که با استفاده از دستوراالعمل های فوق العاده ساده؛ غذاهای سنتی اتریشی با قیمت های مناسب ارائه می دهد و به همین دلیل شهرت بسیار زیادی پیدا کرده است.



رستوران Glacis Beisl

این رستوران همانند رستوران Reinthaler’s Beisl بوده و بیشتر به جهت داشتن فضای آزاد پشت آن مشهور است. دو عامل طراحی فضای رستوران و منوی خاصش بر امتیازات این رستوران افزوده است. منوی غذایی این رستوران از غذاهای سنتی اتریش به همراه سبک های غذایی کلاسیک و غذاهای ابتکاری تشکیل شده است. یکی از بهترین ویژگی های رستوران Glacis Beisl، فضای باز دوست داشتنی یا همان باغ پشت رستوران است که لذت خوردن غذا را برای مشتری دوچندان می کند.



رستوران Steirereck

غذاها و محیط این رستوران تقریبا می توانند پاسخگوی هر نوع سلیقه ای باشد. این مجموعه موفق به تصاحب دو ستاره از رتبه بندی میشلین شده است که همین موضوع آن را تبدیل به یکی از بهترین رستوران ها در سطح جهان می کند. سرآشپز مشهور این رستوران یعنی هاینس ریتبوئر Heinz Reitbauer با بهره گیری از مواد اولیه محلی و فصلی، انواع غذاهای ملی اتریشی را با ایجاد تغییرات و نواوری های خاص خود تهیه و ارائه می کند. گفتنی است در تهیه و پخت غذاهای این رستوران از مواد اولیه بسیار مرغوب استفاده شده و دستور پخت آن ها به عنوان یک موضوع مخفیانه نگهداری شده و هیچگاه اعلام نمی شود. از دیگر ویژگی های منحصر به فرد این رستوران می توان به تنوع بسیار زیاد نان های خانگی و پنیر های دست ساز آن اشاره کرد که موجب پر طرفدار شدن هر چه بیشتر این رستوران شده است. در حقیقت این رستوران اتریش را می توان یک جواهر بی نظیر و واقعی در قلب شهر وین محسوب کرد که برای هر طرفدار واقعی غذاهای اتریشی یک موهبت محسوب می شود. بیشتر بدانید: تور اتریش
زیرکلویرت (Zirkelwirt)

«زیرکلویرت» یک غذاخوری ساده با دکوراسیون و طراحی چوبی است. این غذاخوری اکثرا غذا‌های خانگی و سنتی درست می‌کند و منویی مخصوص دانشجویان نیز دارد.
یکی از غذا‌های بسیار محبوب اتریش، سوپ پیاز است و «زیرکلویرت» در آن تبحر دارد. پس از دیدار از موزه‌ها یا یک قدم زدن طولانی در باغ‌های سالزبورگ، این مکان ایده‌آل‌ترین جا برای صرف غذا است.
«زیرکلویرت» اخیرا فضای باز را نیز به غذاخوری خود اضافه کرده است. همچنین در مطالب پیشین بخوانید: 7 نکته مهم برای سفر به آنتالیا



پانوین (Pan E Vin)

منوی این رستوران به صورت فصلی تغییر می‌کند تا همیشه بهترین و تازه‌ترین مواد استفاده شود
«پانوین» در یک خانه‌ی قدیمی ۶۰۰ ساله قرار دارد. این رستوران کوچک ایتالیایی، غذا‌های محبوب کشورش را در یک مکان صمیمی و تنها با چند دست میز و صندلی طبخ می‌کند. این رستوران شیک، به اکثر سالن‌های کنسرت شهر نزدیک است.
سوپ گوجه‌ی آن همراه با گوشت و پاستای آن را حتما باید امتحان کنید. منوی «پانوین» هر فصل عوض می‌شود تا همیشه بهترین و تازه‌ترین مواد‌غذایی را به کار ببرد.

کافه آفرو (Cafe Afro)

در دکوراسیون این رستوران از وسایل دست دوم ساحلی استفاده شده است. وسایلی مثل دیوار‌های صورتی آلاچیق‌ها و صندلی‌های پروانه‌ای. این رستوران محیطی دوستانه دارد و از صبحانه تا شام غذا سرو می‌کند.
اکثر غذا‌های آن‌ گیاهی است و چندین غذای محلی از آفریقای جنوبی نیز دارد که به امتحان کردنش می‌ارزد.



رزن گارتن


رستوران «رزن گارتن» (Rosengarten) را با غذاهای دریایی ایتالیایی می‌شناسند. این رستوران خانوادگی از اینکه بهترین غذاهای مناطق شمالی اتریش را به اینسبروک آورده است، به خود می‌بالد. تراس باز و راحت آن تا اواخر شب باز است و مکانی فوق‌العاده برای دورهمی‌ها است تا شبی را در کمال آرامش، خوش بگذرانید. اگر به ماهی علاقه ندارید، غذاهای رنگانگی نظیر سبزیجات گریل‌شده، پنیر و گوشت‌های آبدار و خوشمزه نیز در این رستوران طبخ می‌شود. این غذاها در کنار یک نوشیدنی ایتالیایی واقعا دلچسب خواهد بود.
کای


رستوران «کای» (Kai) اولین رستوران ژاپنی است که با مدیریت خانواده «واتانابه» (Watanabe) کار خود را در اینسبروک آغاز کرد، این خانواده دوست دارند که غذاهای سنتی خود را با مردم بومی اینجا سهیم شوند. منوی این رستوران طیف وسیعی از غذاها از سوشی و ساشیمی تا نودل و ماهی را پوشش می‌دهد و مطمئنا انتظار شما را برآورده خواهد کرد. غذاهای پیشنهادی در منو با طعم‌های جدید یا ترکیب‌های نو همراه است، حتی برای افراد ناآشنا با غذاهای ژاپنی نیز پیشنهادات عالی دارد. تعداد غذاهای مخصوص آن محدود است تا کلیه غذاها از نظر تازگی و طعم، بهترین باشند.