نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: طبخ شاه میگو

  1. #1

    آخرین بازدید
    شنبه ۲۱ آبان ۹۰ [ ۰۹:۰۵]
    تاریخ عضویت
    ۸۷-۰۸-۰۴
    نوشته ها
    106
    امتیاز
    5,740
    سطح
    1
    Points: 5,740, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    سپاس ها
    2,128
    سپاس شده 1,031 در 123 پست

    پیش فرض طبخ شاه میگو

    شاه میگو انواع مختلفی دارد که مهمترین آنها ( لابستر ) و دیگری ( کری فیش ) است. پوست شاه میگو به رنگ نیلی و سبزه تیره است ولی زمانی که در آب جوش می جوشد، به رنگ تند حنایی در می آید.


    روش تهیه:

    در مقداری آب جوش کمی نمک و سرکه بریزید. توجه داشته باشید که مقدار آب باید به حدی باشد که روی شاه میگو را بپوشاند. شاه میگو را در محلول آب جوش قرار داده و حدود 20 دقیقه بجوشانید. سپس در آبکش ریخته بگذارید تا سرد شود. توجه داشته باشید که زمان پخت آن بسته به کوچکی یا بزرگی آن دارد که از 10 تا 20 دقیقه متغیر است.

    پس از سرد شدن، چنگک های آن را کنده و گوشت لای آن را با چنگال درآورید. پوست تنه را از سر تا دم قیچی کنید تا دو شقه شود. در صورت تمایل می توانید دو شقه را جدا نکنید ولی طوری باز کنید که آب شش و کیسه گوارش را که نوار باریک و تیره رنگی است، به راحتی درآورید و بیرون بریزید. سپس دو شقه را کنار هم گذاشته و چنگک ها و پاها را کنار آن بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.

    منبع: مجله ساناز سانیا

  2. 7 کاربر از پست مفید الهه ناز سپاس کرده اند .

    farhad-2007 (جمعه ۱۱ اردیبهشت ۸۸),faridm (شنبه ۱۲ اردیبهشت ۸۸),MIRMOHAMADI (سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۸۸),Neda Ariania (جمعه ۱۱ اردیبهشت ۸۸),شقایق (جمعه ۱۸ اردیبهشت ۸۸),عباس ترابیان (جمعه ۱۱ اردیبهشت ۸۸),shervin (دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۸۸)

  3. #2

    آخرین بازدید
    شنبه ۲۱ آبان ۹۰ [ ۰۹:۰۵]
    تاریخ عضویت
    ۸۷-۰۸-۰۴
    نوشته ها
    106
    امتیاز
    5,740
    سطح
    1
    Points: 5,740, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    سپاس ها
    2,128
    سپاس شده 1,031 در 123 پست

    پیش فرض لابستر

    مواد لازم ( برای یک نفر ):

    شاه میگو ( لابستر ) / یک عدد
    پیاز ( خرد شده ) / 30 گرم
    روغن مایع / به مقدار لازم
    فلفل دلمه ای سبز و رنگی ( خرد شده ) / جمعا" 50 گرم یعنی یک چهارم عدد از هر کدام
    نمک و فلفل / به مقدار لازم
    رب انار / 2 قاشق سوپخوری ( 28 میلی لیتر )
    پینر گودا یا پارمسان ( رنده شده ) / 20 گرم




    روش تهیه:

    فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید. لابستر را مطابق دستور ( در پست اول )، آماده کنید. سپس پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا شفاف شود. بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. این سس را روی شکافی که در تنه لابستر ایجاد کرده اید، بریزید و پنیر را روی آن قرار دهید. سپس در طبقه وسط فر به مدت 5 الی 7 دقیقه قرار دهید به حدی که پنیر ذوب شود. سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه تزیین کنید.

    بدانیم در لابستر:

    انرژی875.2 کیوکالری
    چربی 34.2 گرم
    کربوهیدرات 14.9گرم
    پروتئین 106.2 گرم

    وجود دارد.

    منبع: مجله ساناز سانیا

  4. 5 کاربر از پست مفید الهه ناز سپاس کرده اند .

    farhad-2007 (یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۸۸),MIRMOHAMADI (سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۸۸),Neda Ariania (دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۸۸),شقایق (جمعه ۱۸ اردیبهشت ۸۸),shervin (دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۸۸)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •