نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: بر طرف کردن بوی بد مرغ

  1. #1

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۲۴ شهریور ۹۰ [ ۱۱:۵۰]
    تاریخ عضویت
    ۹۳-۰۹-۰۷
    نوشته ها
    221
    امتیاز
    31,502
    سطح
    1
    Points: 31,502, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    سپاس ها
    118
    سپاس شده 1,921 در 241 پست

    پیش فرض بر طرف کردن بوی بد مرغ

    در ایران , اغلب اوقات که مرغ درست میکنیم بوی ناخوشایندی میگیره . مخصوصن وقتی که مقداری از مرغ پخته شده اضافه میاد و در یخچال قرار میدیم و برای روز بعد و وقتی میخواهیم بخوریم طعم و بوی بسیار بدی بخودش میگیره طوریکه آدم رو از خوردن پشیمون میکنه . برای رفع این مشکل راه حل بسیار ساده ای وجود داره :

    ابتدا قبل از اینکه مرغ رو بپزین میتونین با چند روش طعم و بوی بد مرغ رو کمی بهتر کنین . در ایران مرغ ها کلن بوی ناخوشایندی میدن و حتا اگه با مقدار زیادی پیاز هم پخته بشن , این بو از بین نمیره . حالا دلیلش یا تغذیه نامناسب مرغهاست یا نگهداری مرغها در شرایط بد توسط قصابی ها و حکایت تو آب نگهداشتن مرغها و ... , نمیدونم . اولین کار موقع پاک کردن مرغهاست . سینه مرغ و قسمت بالایی ران مرغ رو وقتی میخواهین بشورین , بطور کامل توی دنده ها رو از ریه مرغ پاک کنین . باقی مونده ریه یا همون شش های مرغ در داخل قفسه سینه مرغ ؛ بوی ناخوشایندی موقع پختن ایجاد میکنه ! پس قبل از فریز کردن یا پختن مرغ حتمن این بقایا رو پاک کنین .
    روش بعدی پخت مرغ هست . استفاده از چند تکه پوست پرتقال در موقع پخت مرغ , کمک زیادی به بر طرف کردن موقتی بوی مرغ میکنه . همینطور چند تکه هویچ در داخل قابلمه پخت مرغ انداختن یا چند تکه ساقه کرفس , و یا استفاده از برگ بو هم کمک خوبی میتونه باشه . گاهی اوقات هم استفاده از فلفل سیاه و کره و آب لیمو ترش تازه و کمی زعفران و یک قاشق مربا خوری سرکه هم تاثیر خیلی خوبی داره . البته تاسف آور اینه که با همه این روشها , مرغ بعد از اینکه یک روز در یخچال میمونه , دوباره همون طعم و مزه ناخوشایند رو بخودش میگیره و تا وقتی تازه ست , طعم خوشی داره .

    اما راه حل نهایی این هست که توی یه ماهیتابه مقدار زیادی پیازداغ درست کنین . البته دقت کنین پیازها کمی طلایی بشن و تک و توک برشته و کاملن نباید برشته بشن . بعد مرغهای باقی مونده رو با دست ریش ریش کنین و داخل این پیازها تفت بدین . فقط به اندازه ای که با پیازها مخلوط بشن . حالا توی یک لیوان تا نصفه , کمی آب جوش بریزین و کمی زعفران ساییده شده و یک قاشق مربا خوری هم کره اضافه کنین و خوب مخلوط کنین و به مرغ های داخل تاوه اضافه کنین و روی اون هم پودر زیره سیاه و زرشک که از قبل خیسوندین اضافه کنین و 5 دقیقه تفت بدین و تمام .
    با این روش بوی بدترین مرغها هم گرفته میشه . میتونین کمی برنج سفید درست کنین و داخل دیس بکشین و مرغها رو هم در ظرفی جداگانه سر میز بیارین . در ضمن هرگز مرغ های مونده رو با برنج مخلوط نکنین چون بخار برنج باعث ایجاد بوی بد درمرغ میشه !!!

    یه راه دیگه هم این هست که توی یک ظرف پلاستیکی مخصوص نگهداری مواد غذایی در یخچال , مرغ خودتون رو قرار بدین و توی این ظرف یک تکه درشت فلفل دلمه ای قرار بدین و روی مرغ هم کمی آب لیموی تازه بریزین . با این روش هم مرغ بود نمیگیره .

    با این روش ها تا بیش از 90% میشه بوی بد مرغ رو از بین برد و مرغهای مونده از شب قبل رو تازه کرد .

  2. 4 کاربر از پست مفید VAZIRI سپاس کرده اند .

    farhad-2007 (چهارشنبه ۲۵ دی ۸۷),Neda Ariania (سه شنبه ۲۴ دی ۸۷),عباس ترابیان (سه شنبه ۲۴ دی ۸۷),pure love (چهارشنبه ۱۹ مرداد ۹۰)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •