نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: سرخ کردن بادمجان در سه سوت

  1. #1

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۲۴ شهریور ۹۰ [ ۱۱:۵۰]
    تاریخ عضویت
    ۹۳-۰۹-۰۲
    نوشته ها
    221
    امتیاز
    31,502
    سطح
    1
    Points: 31,502, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    سپاس ها
    118
    سپاس شده 1,921 در 241 پست

    پیش فرض سرخ کردن بادمجان در سه سوت

    ضررهای غذاهای سرخ کردنی رو همه میدونن . ولی متاسفانه ذائقه ایرانی ها هم طوری نیست که بتونن غذاهای آب پز رو تحمل کنن و همینطور تقریبن تمام غذاهای ایرانی سرخ کرده هستن . حتا قرمه سبزی هم برای اینکه طعم خوبی پیدا کنه سبزیش رو باید سرخ کرد و در عمل ویتامین ها رو فدای طعم و مزه کرد . بادمجون جزو سبزیجاتی هست که خیلی از غذاهای ایرانی رو با اون درست میکنن و در همه موارد هم باید سرخش کرد . اما میشه با روشی ساده و بدون دردسر بادمجون رو بطور ترکیبی سرخ و کبابی کرد که هم خیلی خوشمزه تر میشه و هم بدون روغن و سالم :

    بادمجونها رو پوست بکنین و به هر ترتیبی که مایل هستین برش بزنین . گرد گرد یا دراز دراز . به مدت یکساعت بذارین بادمجونها به حال خودشون باشن تا کمی پلاسیده بشن . اگر هم نخواستین مهم نیست و همون تازه تازه میتونین کارتونو شروع کنین .
    تو این فاصله هم کف سینی فر رو با یک ورق فویل آلومینیومی بپوشونین . حالا توی یک کاسه کوچیک کمی روغن مایع بریزین و با یک برس یا قلموی مخصوص آشپزی پشت و روی بادمجون رو روغن بمالین . فقط مقداری که کمی چرب بشه نه اینکه شُره کنه . حالا بادمجونها رو توی سینی فر بذارین و سینی فر رو هم بذارین طبق وسط فر . دقت کنید که فقط باید گریل یا جوجه گردون فر روشن باشه و نیازی به روشن کردن خود فر نیست !!!!
    بادمجونها که یک طرفشون برشته و قهوه ای شد , برشون گردونین و طرف دیگه رو بذارین برشته بشه . با این روش با یک تیر چند نشون میزنین :

    - روغن بکار رفته خیلی کمه و کمک به سلامتی میکنه .
    - بادمجونها هم سرخ میشن و هم کبابی و هم مغز پخت .
    - دیگه بوی بادمجون سرخ کرده نمیگیرین و دو ساعت پای اجاق مشغول سرخ کردن نمیشین !
    - زمان خیلی کمی میبره و بوی کمی توی خونه راه می افته .
    ** از نمک زدن به بادمجونها قبل از سرخ کردن خودداری کنید . هم باعث سرطان میشه و هم بادمجونها آب می اندازن .

    یک نکته ای رو هم بگم و اونم اینکه : خیلی ها هستن که این روشهای جدید رو نمی پسندن و دوست دارن طبق روشهای سنتی پیش برن . اگه شما هم جزو این دسته از آدمها هستین , وقتی بادمجون رو پوست کندین , به سطحش کمی نمک بمالین و یکی دو ساعتی بادمجونها رو به حال خودش توی آبکش بذارین . زهر و تلخی بادمجون با نمک زدن بیرون میاد و هم روغن کمتری مصرف میشه موقع سرخ کردن و هم طعم بهتری پیدا میکنه و هم سریعتر سرخ میشه !!!

  2. 5 کاربر از پست مفید VAZIRI سپاس کرده اند .

    alireza kamali (یکشنبه ۰۳ شهریور ۸۷),farhad-2007 (دوشنبه ۰۴ شهریور ۸۷),Mehdi Nasehi (چهارشنبه ۰۶ شهریور ۸۷),Neda Ariania (یکشنبه ۰۳ شهریور ۸۷),عباس ترابیان (یکشنبه ۰۳ شهریور ۸۷)

  3. #2

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳ [ ۲۰:۱۴]
    تاریخ عضویت
    ۹۳-۰۹-۰۲
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    4,219
    امتیاز
    130,777
    سطح
    1
    Points: 130,777, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    سپاس ها
    15,807
    سپاس شده 46,798 در 4,338 پست

    پیش فرض سرخ کردن بادنجان با ماست

    سلام

    روش خوبیه !!! ممنون

    من از ماست برای سرخ کردن بادنجان استفاده می کنم ، به این صورت که اون رو توی ماست می غلتونم و در حالیکه تماما" آغشته به ماست شده سرخش می کنم.
    هم به مراتب روغن کمتری به خودش می کشه و هم بسیار ترد و خوشمزه می شه !!!

    ضمنا" با توجه به علاقه خودم به طعم های ترش، سعی می کنم از ماست شیرین برای این منظور استفاده نکنم هر چند که با ماست شیرین هم بسیار خوش طعم میشه !!!
    امتحان کنید اما مراقب انگشتاتون باشید

    متشکرم
    http://www.raazebaghaa.com/image.php?type=sigpic&userid=2&dateline=1202073866

  4. 6 کاربر از پست مفید Neda Ariania سپاس کرده اند .

    alireza kamali (یکشنبه ۰۳ شهریور ۸۷),farhad-2007 (دوشنبه ۰۴ شهریور ۸۷),Mehdi Nasehi (چهارشنبه ۰۶ شهریور ۸۷),MIRMOHAMADI (یکشنبه ۰۳ شهریور ۸۷),عباس ترابیان (یکشنبه ۰۳ شهریور ۸۷),ZAHEDI (جمعه ۲۷ دی ۸۷)

  5. #3

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۲۴ شهریور ۹۰ [ ۱۱:۵۰]
    تاریخ عضویت
    ۹۳-۰۹-۰۲
    نوشته ها
    221
    امتیاز
    31,502
    سطح
    1
    Points: 31,502, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    سپاس ها
    118
    سپاس شده 1,921 در 241 پست

    پیش فرض خیلی محشره

    من درست کردم خیلی عالی شد . دست این ندا درد نکنه


  6. 3 کاربر از پست مفید VAZIRI سپاس کرده اند .

    Neda Ariania (چهارشنبه ۰۶ شهریور ۸۷),عباس ترابیان (پنجشنبه ۰۷ شهریور ۸۷),ZAHEDI (جمعه ۲۷ دی ۸۷)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •