![]() |
| تبلیغات و اطلاع رسانی |
|
|||||||
| سمورهای آبی و سگ های آبی Otters & Beavers
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
![]() شنگ، سمور اروپایی / Lutra lutra / European Otter نام علمی: Lutra lutra نام عمومی: سمور اروپایی European Otter نام عمومی فارسی: شنگ رده: پستانداران راسته: گوشتخواران خانواده: راسویان زیرخانواده: لوترینه سرده: سمور آبی گونه: L . lutra پراکندگی و زیستگاه: معمولاً در اروپا و در کنار آبهای شیرین یافت میشود. پراکندگی در ایران: این جانور در ایران از جمله مناطق استان های گیلان ، مازندران ، کردستان و خوزستان یافت می شود. شکل ظاهری: دارای بدنی دراز و نسبتاً باریک و دم بلند و سر مسطح، پوزه کوتاه و رنگ قهوهای است. اندازه: طول بدن آن تا 75 سانتی متر و طول دم آن تا 50 سانتی متر می رسد. غذا: شنگ جانوری گوشتخوار است و مانند سایر اعضای خانواده راسویان از پستانداران و پرندگان و ماهیان کوچک تغذیه می کند. منبع: کتاب جانورشناسی مهره داران ویکی پدیا
ویرایش توسط fofo : Thursday 18 June 2009 در ساعت 03:36 PM |
| تعداد 5 كاربر زير از fofo به خاطر اين پست مفيد تشكر كردند : | ||
amin final (Tuesday 23 February 2010), choobin (Thursday 25 February 2010), faridm (Wednesday 24 February 2010), عباس ترابیان (Saturday 26 February 2011), ztb (Wednesday 4 July 2012) | ||
|
|
||||
|
||||
|
خطراتی که این موجود را در ایران تهدید میکنند شامل : الودگی ابها به الاینده های کشاورزی و صنعتی . شکار بخاطر پوست و خشکسالی میباشد
ببخشید یه چیز یادم رفت بگم اونم اینکه سد سازی بزرگترین عامل از بین رفتن زیستگاههای این موجوده
|
|
||||
|
||||
|
سلام
شنگ موجود زیبا با هوشی هست. شکارچی خوبی هم محسوب میشه . لااقل توی شمال ایران در گرفتن ماهی های پرورشی در استخرها تجربه و توانایی مطلوبی از خودش نشون میده . شبها به شکار میپردازه چون ادمیزاد کمتر به چشم میخوره و محیط براش مناسبتره . ماهی ها ی خیلی درشت را هم میتونه شکار بکنه و ماهی در حد 2 تا 3 کیلو هم میتونه براش شکار مناسبی باشه . یکی از افات استخرهای پرورش ماهی در ایران محسوب میشه .مبارزه با شنگ سخته و باید دور استخر دیوار یا تور فنسی باشد یا ماهی در حوضچه های دیواره دار پرورش یافته باشند تا برای شنگ مشکل دسترسی فراهم شود . یک از روشهای جلوگیری و نیز نابود کردن شنگ در محیط های پرورش ماهی استفاده از برق است . روشی ناجوانمردانه اما موثر در مقابل این حیوان شکارچی . با احترام ترابیان
|
|
||||
|
||||
|
که بخاطر همینم روش ناجوانمردانه و شکار برای پوستش داره از بین میره
![]() |
| برچسب ها |
| european, lutra, otter, اروپایی, سمور, شنگ، |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |