کوآلا / koala / Phascolarctos cinereus


نام علمی: Phascolarctos cinereus
نام عمومی: کوآلا Koala
راسته: کیسه داران علف خوار
خانواده: کیسه خرسان
گسترش: کوآلا بومی استرالیا است و فقط در جنگل های اکالیپتوس استرالیا زندگی می کند.
غذا: کوآلا گیاهخوار است و معمولترین غذای آن برگ درخت اکالیپتوس می باشد.
ملاحظات: از نظر ظاهری به وامبت ها شباهت نزدیکی دارند. در فصل تولید مثل هر مادر فقط یک بچه را به دنیا می آورد. بچه تازه متولد شده فاقد هرگونه مو است و کور نیز می باشد. او با پنجه هایش خود را روی پوست مادر می کشاند و به سختی به زیر شکم مادر می رود و چند ماهی در آنجا می ماند .چراکه گرمای بدن مادر از او حمایت می کند و همچنین شیر را هر موقع که بخواهد می تواند بمکد. شیری هم که می خورد مزه اکالیپتوس می دهد.
این جانور خیلی کم آب میخورد به همین دلیل به کوآلا مشهور است.


منبع : سایت ویکی پدیا و کتاب جانور شناسی مهره داران