راز  بقا  Raaze Baghaa  
My Title
 خير مقدم

حضورتان گرامي و مقدمتان مبارك


بازگشت   راز بقا Raaze Baghaa > هنر > آشپزي cooking

اطلاع رسانی

خوبي ها از نظر امام علی: همانا ارزشمند ترين بي نيازي عقل است، و بزرگ ترين فقر بي خردي است، و ترسناك ترين تنهايي خود پسندي است، و گرامي ترين ارزش خانوادگي، اخلاق نيكوست.
پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی Tuesday 13 January 2009
VAZIRI آواتار ها
VAZIRI VAZIRI آنلاین نیست.
دوست توانمند
 
تاریخ عضویت: Jan 1970
نوشته ها: 221
تشكرها : 118
تشکر شده: 1,921 بار در 241 ارسال
پیش فرض بر طرف کردن بوی بد مرغ

در ایران , اغلب اوقات که مرغ درست میکنیم بوی ناخوشایندی میگیره . مخصوصن وقتی که مقداری از مرغ پخته شده اضافه میاد و در یخچال قرار میدیم و برای روز بعد و وقتی میخواهیم بخوریم طعم و بوی بسیار بدی بخودش میگیره طوریکه آدم رو از خوردن پشیمون میکنه . برای رفع این مشکل راه حل بسیار ساده ای وجود داره :

ابتدا قبل از اینکه مرغ رو بپزین میتونین با چند روش طعم و بوی بد مرغ رو کمی بهتر کنین . در ایران مرغ ها کلن بوی ناخوشایندی میدن و حتا اگه با مقدار زیادی پیاز هم پخته بشن , این بو از بین نمیره . حالا دلیلش یا تغذیه نامناسب مرغهاست یا نگهداری مرغها در شرایط بد توسط قصابی ها و حکایت تو آب نگهداشتن مرغها و ... , نمیدونم . اولین کار موقع پاک کردن مرغهاست . سینه مرغ و قسمت بالایی ران مرغ رو وقتی میخواهین بشورین , بطور کامل توی دنده ها رو از ریه مرغ پاک کنین . باقی مونده ریه یا همون شش های مرغ در داخل قفسه سینه مرغ ؛ بوی ناخوشایندی موقع پختن ایجاد میکنه ! پس قبل از فریز کردن یا پختن مرغ حتمن این بقایا رو پاک کنین .
روش بعدی پخت مرغ هست . استفاده از چند تکه پوست پرتقال در موقع پخت مرغ , کمک زیادی به بر طرف کردن موقتی بوی مرغ میکنه . همینطور چند تکه هویچ در داخل قابلمه پخت مرغ انداختن یا چند تکه ساقه کرفس , و یا استفاده از برگ بو هم کمک خوبی میتونه باشه . گاهی اوقات هم استفاده از فلفل سیاه و کره و آب لیمو ترش تازه و کمی زعفران و یک قاشق مربا خوری سرکه هم تاثیر خیلی خوبی داره . البته تاسف آور اینه که با همه این روشها , مرغ بعد از اینکه یک روز در یخچال میمونه , دوباره همون طعم و مزه ناخوشایند رو بخودش میگیره و تا وقتی تازه ست , طعم خوشی داره .

اما راه حل نهایی این هست که توی یه ماهیتابه مقدار زیادی پیازداغ درست کنین . البته دقت کنین پیازها کمی طلایی بشن و تک و توک برشته و کاملن نباید برشته بشن . بعد مرغهای باقی مونده رو با دست ریش ریش کنین و داخل این پیازها تفت بدین . فقط به اندازه ای که با پیازها مخلوط بشن . حالا توی یک لیوان تا نصفه , کمی آب جوش بریزین و کمی زعفران ساییده شده و یک قاشق مربا خوری هم کره اضافه کنین و خوب مخلوط کنین و به مرغ های داخل تاوه اضافه کنین و روی اون هم پودر زیره سیاه و زرشک که از قبل خیسوندین اضافه کنین و 5 دقیقه تفت بدین و تمام .
با این روش بوی بدترین مرغها هم گرفته میشه . میتونین کمی برنج سفید درست کنین و داخل دیس بکشین و مرغها رو هم در ظرفی جداگانه سر میز بیارین . در ضمن هرگز مرغ های مونده رو با برنج مخلوط نکنین چون بخار برنج باعث ایجاد بوی بد درمرغ میشه !!!

یه راه دیگه هم این هست که توی یک ظرف پلاستیکی مخصوص نگهداری مواد غذایی در یخچال , مرغ خودتون رو قرار بدین و توی این ظرف یک تکه درشت فلفل دلمه ای قرار بدین و روی مرغ هم کمی آب لیموی تازه بریزین . با این روش هم مرغ بود نمیگیره .

با این روش ها تا بیش از 90% میشه بوی بد مرغ رو از بین برد و مرغهای مونده از شب قبل رو تازه کرد .
پاسخ با نقل قول
تعداد 4 كاربر زير از VAZIRI به خاطر اين پست مفيد تشكر كردند :
farhad-2007 (Wednesday 14 January 2009), Neda Ariania (Tuesday 13 January 2009), عباس ترابیان (Tuesday 13 January 2009), pure love (Wednesday 10 August 2011)
پاسخ

برچسب ها
مرغ, کردن, بوی, بد, بر, طرف

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است

مراجعه سریع

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
تمیز کردن پنجره ها شقایق خانه داري housekeeping 1 Wednesday 26 February 2014 02:27 AM
آشنایی با اصطلاحات کاربردی خودروها و موتورسیکلت ها Amir 1986 مطالب و مباحث خودرو 19 Tuesday 25 September 2012 03:10 AM
گزارشي مستند گونه از آماده کردن تانکی با فضای آمازون برای دیسکاس ها / فیلیپ الیویرا Filipe Oliveira Neda Ariania گزارش هایی مستند از برپایی آکواریوم های گیاهی 14 Wednesday 30 November 2011 06:23 PM
چگونه با گذشته و اشتباهاتتان کنار بیایید و از آنها بگذرید ms.parisa سرگرمی و دانستنی های جالب و خواندنی 0 Sunday 5 September 2010 01:24 AM
سرخ کردن بادمجان در سه سوت VAZIRI سایر خوردنی ها و آشامیدنی ها 2 Wednesday 27 August 2008 09:30 PM


اکنون ساعت 09:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises
فروشگاه اينترنتي راز بقا == راز شاپ
کلیه حقوق برای سایت راز بقا محفوظ است . استفاده از مطلب تنها با ذکر منبع و لینک سایت راز بقا مجاز است .Ad Management plugin by RedTyger
Review http://raazebaghaa.ir on alexa.com