راز  بقا  Raaze Baghaa  
My Title
 خير مقدم

حضورتان گرامي و مقدمتان مبارك


بازگشت   راز بقا Raaze Baghaa > هنر > آشپزي cooking > سایر خوردنی ها و آشامیدنی ها

اطلاع رسانی

خوبي ها از نظر امام علی: همانا ارزشمند ترين بي نيازي عقل است، و بزرگ ترين فقر بي خردي است، و ترسناك ترين تنهايي خود پسندي است، و گرامي ترين ارزش خانوادگي، اخلاق نيكوست.
پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی Saturday 23 August 2008
VAZIRI آواتار ها
VAZIRI VAZIRI آنلاین نیست.
دوست توانمند
 
تاریخ عضویت: Jan 1970
نوشته ها: 221
تشكرها : 118
تشکر شده: 1,921 بار در 241 ارسال
پیش فرض سرخ کردن بادمجان در سه سوت

ضررهای غذاهای سرخ کردنی رو همه میدونن . ولی متاسفانه ذائقه ایرانی ها هم طوری نیست که بتونن غذاهای آب پز رو تحمل کنن و همینطور تقریبن تمام غذاهای ایرانی سرخ کرده هستن . حتا قرمه سبزی هم برای اینکه طعم خوبی پیدا کنه سبزیش رو باید سرخ کرد و در عمل ویتامین ها رو فدای طعم و مزه کرد . بادمجون جزو سبزیجاتی هست که خیلی از غذاهای ایرانی رو با اون درست میکنن و در همه موارد هم باید سرخش کرد . اما میشه با روشی ساده و بدون دردسر بادمجون رو بطور ترکیبی سرخ و کبابی کرد که هم خیلی خوشمزه تر میشه و هم بدون روغن و سالم :

بادمجونها رو پوست بکنین و به هر ترتیبی که مایل هستین برش بزنین . گرد گرد یا دراز دراز . به مدت یکساعت بذارین بادمجونها به حال خودشون باشن تا کمی پلاسیده بشن . اگر هم نخواستین مهم نیست و همون تازه تازه میتونین کارتونو شروع کنین .
تو این فاصله هم کف سینی فر رو با یک ورق فویل آلومینیومی بپوشونین . حالا توی یک کاسه کوچیک کمی روغن مایع بریزین و با یک برس یا قلموی مخصوص آشپزی پشت و روی بادمجون رو روغن بمالین . فقط مقداری که کمی چرب بشه نه اینکه شُره کنه . حالا بادمجونها رو توی سینی فر بذارین و سینی فر رو هم بذارین طبق وسط فر . دقت کنید که فقط باید گریل یا جوجه گردون فر روشن باشه و نیازی به روشن کردن خود فر نیست !!!!
بادمجونها که یک طرفشون برشته و قهوه ای شد , برشون گردونین و طرف دیگه رو بذارین برشته بشه . با این روش با یک تیر چند نشون میزنین :

- روغن بکار رفته خیلی کمه و کمک به سلامتی میکنه .
- بادمجونها هم سرخ میشن و هم کبابی و هم مغز پخت .
- دیگه بوی بادمجون سرخ کرده نمیگیرین و دو ساعت پای اجاق مشغول سرخ کردن نمیشین !
- زمان خیلی کمی میبره و بوی کمی توی خونه راه می افته .
** از نمک زدن به بادمجونها قبل از سرخ کردن خودداری کنید . هم باعث سرطان میشه و هم بادمجونها آب می اندازن .

یک نکته ای رو هم بگم و اونم اینکه : خیلی ها هستن که این روشهای جدید رو نمی پسندن و دوست دارن طبق روشهای سنتی پیش برن . اگه شما هم جزو این دسته از آدمها هستین , وقتی بادمجون رو پوست کندین , به سطحش کمی نمک بمالین و یکی دو ساعتی بادمجونها رو به حال خودش توی آبکش بذارین . زهر و تلخی بادمجون با نمک زدن بیرون میاد و هم روغن کمتری مصرف میشه موقع سرخ کردن و هم طعم بهتری پیدا میکنه و هم سریعتر سرخ میشه !!!
پاسخ با نقل قول
تعداد 5 كاربر زير از VAZIRI به خاطر اين پست مفيد تشكر كردند :
alireza kamali (Sunday 24 August 2008), farhad-2007 (Monday 25 August 2008), Mehdi Nasehi (Wednesday 27 August 2008), Neda Ariania (Saturday 23 August 2008), عباس ترابیان (Sunday 24 August 2008)
  #2  
قدیمی Saturday 23 August 2008
Neda Ariania آواتار ها
Neda Ariania Neda Ariania آنلاین نیست.
همکار قدیمی
 
تاریخ عضویت: Jan 1970
محل سکونت: Tehran
نوشته ها: 4,178
تشكرها : 15,807
تشکر شده: 46,775 بار در 4,337 ارسال
پیش فرض سرخ کردن بادنجان با ماست

سلام

روش خوبیه !!! ممنون

من از ماست برای سرخ کردن بادنجان استفاده می کنم ، به این صورت که اون رو توی ماست می غلتونم و در حالیکه تماما" آغشته به ماست شده سرخش می کنم.
هم به مراتب روغن کمتری به خودش می کشه و هم بسیار ترد و خوشمزه می شه !!!

ضمنا" با توجه به علاقه خودم به طعم های ترش، سعی می کنم از ماست شیرین برای این منظور استفاده نکنم هر چند که با ماست شیرین هم بسیار خوش طعم میشه !!!
امتحان کنید اما مراقب انگشتاتون باشید

متشکرم
__________________
http://www.raazebaghaa.com/image.php?type=sigpic&userid=2&dateline=1202073866
پاسخ با نقل قول
تعداد 6 كاربر زير از Neda Ariania به خاطر اين پست مفيد تشكر كردند :
alireza kamali (Sunday 24 August 2008), farhad-2007 (Monday 25 August 2008), Mehdi Nasehi (Wednesday 27 August 2008), MIRMOHAMADI (Sunday 24 August 2008), عباس ترابیان (Sunday 24 August 2008), ZAHEDI (Thursday 15 January 2009)
  #3  
قدیمی Wednesday 27 August 2008
VAZIRI آواتار ها
VAZIRI VAZIRI آنلاین نیست.
دوست توانمند
 
تاریخ عضویت: Jan 1970
نوشته ها: 221
تشكرها : 118
تشکر شده: 1,921 بار در 241 ارسال
پیش فرض خیلی محشره

من درست کردم خیلی عالی شد . دست این ندا درد نکنه

پاسخ با نقل قول
تعداد 3 كاربر زير از VAZIRI به خاطر اين پست مفيد تشكر كردند :
Neda Ariania (Wednesday 27 August 2008), عباس ترابیان (Thursday 28 August 2008), ZAHEDI (Thursday 15 January 2009)
پاسخ

برچسب ها
کردن, بادمجان, در, سه, سوت, سرخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است

مراجعه سریع

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
تمیز کردن پنجره ها شقایق خانه داري housekeeping 1 Wednesday 26 February 2014 02:27 AM
نکات سودمند در مورد علم شیمی آب rahman1643 آکواریوم سالم 3 Tuesday 23 April 2013 11:42 PM
آشنایی با اصطلاحات کاربردی خودروها و موتورسیکلت ها Amir 1986 مطالب و مباحث خودرو 19 Tuesday 25 September 2012 03:10 AM
گزارشي مستند گونه از آماده کردن تانکی با فضای آمازون برای دیسکاس ها / فیلیپ الیویرا Filipe Oliveira Neda Ariania گزارش هایی مستند از برپایی آکواریوم های گیاهی 14 Wednesday 30 November 2011 06:23 PM
چگونه با گذشته و اشتباهاتتان کنار بیایید و از آنها بگذرید ms.parisa سرگرمی و دانستنی های جالب و خواندنی 0 Sunday 5 September 2010 01:24 AM


اکنون ساعت 06:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises
فروشگاه اينترنتي راز بقا == راز شاپ
کلیه حقوق برای سایت راز بقا محفوظ است . استفاده از مطلب تنها با ذکر منبع و لینک سایت راز بقا مجاز است .Ad Management plugin by RedTyger
Review http://raazebaghaa.ir on alexa.com