|
![]() |
||||
|
|||||||
|
دوست خوب ما دسترسي به مطالب سايت راز بقا به صورت ميهمان محدود است. پيوستن شما به سايت راز بقا ، سريع و آسان است. بنابر اين خواهشمنديم همين حالا به جمع دوستانتان در راز بقا بپيونديد . به ما در ایجاد و غنای سایتی در خور شان ایران عزیزمان یاری کنید . هم اکنون به ما بپیوندید اگر شما ، یکی از اعضای محترم سایت راز بقا هستید ، از قسمت بالای این صفحه وارد سایت شوید تا این پیغام برایتان به نمایش در نیاید. |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
|
با سلام به علی آقا
کلمه echinodermata کلمه ای یونانی است که از دو بخش echino = spiny به معنی پوشیده شده از خار و derma = skin به معنی پوست تشکیل شده است که در اصطلاح کلی echinoderm یا خارپوستان را شامل میشود. برای اطلاعات بیشتر به لينك زیر مراجعه شود: http://raazebaghaa.ir/forumdisplay.php?f=206 با تشکر
|
|||
|
|||
|
جناب اقاي کمالي سلام!!
ممنون از توجه شما! به اين اصطلاح رو توي برشور سرا ترامازول و نحوه کاربرد اون برخورد و درحقيقت نوشته که نبايد در اکواريومي که اين نوع داخلش هستن نبايد استفاده بشه ! باز هم از توجه شما ممنونم
|
||||
|
||||
|
دوستان اگه میشه شبکه های ماهواره ایی که در مورد ماهیا و دریا و ایناست معرفی کنن.با فرکانس و مشخصات اگه باشه که عالی میشه.
|
|
||||
|
||||
|
سلام
ميخواستم يه خواهشي از جناب بابك وزيرپور بكنم اميدوارم روم رو زمين ندازن . جناب وزير پور اگه وقت و حوصلش رو دارين لطفا يه بخش آموزشي براي بسكتبال راه اندازي كنين ، هم از لحاظ مربيگري و هم نكات آموزشي فني . ممنون |
| تعداد 7 كاربر زير از tassoti به خاطر اين پست مفيد تشكر كردند : | ||
B@B@K (Tuesday 23 March 2010), best (Sunday 21 March 2010), farhad-2007 (Tuesday 23 March 2010), ghost (Monday 22 March 2010), MIRMOHAMADI (Sunday 21 March 2010), neda_ariania (Tuesday 23 March 2010), م.حسن فاقعي (Sunday 25 April 2010) | ||
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
ببخشید من متوجه این تاپیک نشده بودم عذر من را پذیرا باشید من مخلص شما هستم اگر نکاتی باشه حتما در حد توان قرار خواهم داشت
abbas torabiyan (Tuesday 23 March 2010), best (Saturday 27 March 2010), farhad-2007 (Tuesday 23 March 2010), neda_ariania (Tuesday 23 March 2010), night11 (Tuesday 23 March 2010), P@RSA (Tuesday 27 April 2010), tassoti (Tuesday 23 March 2010), م.حسن فاقعي (Sunday 25 April 2010) | ||
|
|
||||
|
||||
|
سلام
نتونستم تاپیک کت سفره ای رو پیدا کنم آیا چنین تاپیکی هست ؟ سپاس
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
خیر در حال حاضر موجود نیست. انشاءالله به زودی آماده می کنیم. متشکرم ویرایش: مطلب شما آماده شد. می تونید به تاپیک لوچ پروانه ای / Butterfly Loach / Beaufortia kweichowensis مراجعه کنید.
|
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز من یک تانک جدید ساختم اما در ساخت پایه و کلبه دچار تردید هستم . البته در طرح اون مشکل دارم . اگه دوستان طرح جدید و شیکی در این زمینه دارند ممنون میشم برام میل کنند یا در اینجا قرار بدند . همچنین اگه کسی در زمینه ساخت مرجان مصنوعی اطلاعاتی داره بسیار خوشحال میشم که من و دیگر دوستان را راهنمایی کنه.
reza_1385_2007@yahoo.com
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
شرمنده از اینکه دیر جواب میدم. چشم در اولین فرصت حتما این کاررو میکنم.
alireza kamali (Sunday 25 April 2010), B@B@K (Sunday 25 April 2010), N.TapesH (Monday 26 April 2010), neda_ariania (Sunday 25 April 2010), شقایق (Tuesday 27 April 2010), P@RSA (Tuesday 27 April 2010) | ||
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
نقل قول:
با بررسی که کردم متوجه شدم قبلا از این دست رایانه ها معرفی شده: Sony - P13 GH اما سعی میکنم بازهم بیشتر و در تنوع بیشتر شرکتی این کار رو انجام بدم Sony - P15 GH
abbas torabiyan (Monday 26 April 2010), alireza kamali (Monday 26 April 2010), best (Monday 26 April 2010), N.TapesH (Monday 26 April 2010), neda_ariania (Monday 26 April 2010), شقایق (Tuesday 27 April 2010), P@RSA (Tuesday 27 April 2010) | ||
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|