Dordoone
Saturday 15 May 10, 22:13
سلام
بعضی از اعضا ، سوالاتی پرسیده بودن ، در مورد شیوه ی نگه داری من و عمومی از سگ
که گفتم در موردشون بگم و شاید بتونه برای افراد دیگه هم که سوال دارن ، راهنمایی بشه
اگر به جز پاسخ گفتن به سوالات ، نظرم رو هم می گم ، می خوام که ناراحت و یا دلخور نشین ، چون واقعا بدون قصد و نیت خاصه و حتی برای خودم هم سواله
رنبی و پاپی ، نژاد های میکس ( مخلوط هستن ) پینوک رو فکر می کنم که احتمالا شاید اصله ، که باز باید سوال کنم
تفاوت هایی بین نژاد های میکس و اصل هست
که از نظر من ، تنها برای شخصی که قصد نگه داری از فقط یک سگ رو داره ، نژاد های میکس هم مشکلی ایجاد نمی کنن و مناسبن
نژاد های میکس نباید بهشون اجازه داد که بچه دار بشن و بهتره که در اولین فرصت برای عقیم کردنشون اقدام بشه
چون اگر بچه دار بشن ، بچه هاشون درصد زیادی احتمال داره که ، با نقص های عضوی و ...
به دنیا می یان
و عقیم سازیشون هم باید زود انجام بشه ، تا حیوان که نمی تونه جفت بخوره ، عذاب نکشه
و ایمن بشه در برابر یک سری از بیماری ها و از عمر حیوان هم به دلیل خود ارضایی ، کم نشه
اما در مورد سطح یادگیری و هوششون ، بین نژاد اصل و مخلوط ، زیاد تفاوتی ندیدم
به جز مواردی که مثلا : کلا یک سری نژاد ها هستن که باهوش تر و نترس ترن
که نترس بودن حیوان هم از نظر من ، می تونه با خیلی مسائل ، متاسفانه از بین بره
من به رنبی از 6، 7 ماهگی ، روزی 5 اسکلت گوشت دار پخته ی مرغ می دادم
منظور از گوشت دار : بعضی از فروشنده ها هستن که در حال حاضر اسکلت هارو کاملا تمییز می کنند بدون ذره ای گوشت و با قیمت بالا هم می فروشن
اما بعضی فروشنده ها همهستن که اسکلت هارو کامل تمییز نمی کنند
قیمتشونم مناسبه
و خیلی مهمه که از ابتدا سگتون رو به چه غذایی عادت بدین
مثلا : پینوک و پاپی ، از ابتدا ، غذاشون گردن مرغ بود و حالا ، اسکلت مرغ رو قبول نمی کنن
سگ زیر یک سال باید در روز 2 وعده غذا بخوره
و سگ زیر 5 ماه هم باید 3 وعده غذا بخوره که یک وعده ی صبحش شیر باشه
سگی با جثه پاپی با وزن 10.5 کیلو ، باید در هر وعده ش 4 گردن مرغ بخوره
که من ظهر رو دو گردن مرغ و شب رو 3 گردن مرغ می دم !
سگ هایی با وزن های دیگه هم ، باید نسبت به جثشون سوال بشه و مقدار غذاشون تعیین بشه
چون سگ نباید چاق و یا خیلی لاغر بشه
واکسینه شدن سگ ها ، شامل واکسن های مختلفی می شه ، که یکی از این واکسن ها هشت گانه ست
4 گانه - 6 گانه - 8 گانه - هاری و ...
و هزینه واکسینه معمولا یک مقدار ، اما ممکنه با نوع واکسن هم هزینه 2،3 هزار تومانی بالا - پایین بشه
فکر می کنم دانشکده دام پزشکی در حال حاضر ، هزینه واکسینه ، 10 هزار باشه و یا شایدم کمتر ( باید سوال کنم )
که از همه جا پایین تره
صاحبان سگ ها معمولا یک روز جمعه رو برای گردش اصلی و بیشتر برای سگ می گذارن
من و بقیه صاحبان سگی که می شناسم ، گردش های شبانه سگ هام ، در محل انجام می شد و می شه
روز جمعه ها ، به پارک های جنگلی که میزان حضور مردم در اونجا معمولاکمه و پلیس هم یا حضور نداره و یا ممنوع نیست
و یا اطراف شهر که به کسی تعلق نداره و کسی هم مزاحم نمی شه
سپاس
بعضی از اعضا ، سوالاتی پرسیده بودن ، در مورد شیوه ی نگه داری من و عمومی از سگ
که گفتم در موردشون بگم و شاید بتونه برای افراد دیگه هم که سوال دارن ، راهنمایی بشه
اگر به جز پاسخ گفتن به سوالات ، نظرم رو هم می گم ، می خوام که ناراحت و یا دلخور نشین ، چون واقعا بدون قصد و نیت خاصه و حتی برای خودم هم سواله
رنبی و پاپی ، نژاد های میکس ( مخلوط هستن ) پینوک رو فکر می کنم که احتمالا شاید اصله ، که باز باید سوال کنم
تفاوت هایی بین نژاد های میکس و اصل هست
که از نظر من ، تنها برای شخصی که قصد نگه داری از فقط یک سگ رو داره ، نژاد های میکس هم مشکلی ایجاد نمی کنن و مناسبن
نژاد های میکس نباید بهشون اجازه داد که بچه دار بشن و بهتره که در اولین فرصت برای عقیم کردنشون اقدام بشه
چون اگر بچه دار بشن ، بچه هاشون درصد زیادی احتمال داره که ، با نقص های عضوی و ...
به دنیا می یان
و عقیم سازیشون هم باید زود انجام بشه ، تا حیوان که نمی تونه جفت بخوره ، عذاب نکشه
و ایمن بشه در برابر یک سری از بیماری ها و از عمر حیوان هم به دلیل خود ارضایی ، کم نشه
اما در مورد سطح یادگیری و هوششون ، بین نژاد اصل و مخلوط ، زیاد تفاوتی ندیدم
به جز مواردی که مثلا : کلا یک سری نژاد ها هستن که باهوش تر و نترس ترن
که نترس بودن حیوان هم از نظر من ، می تونه با خیلی مسائل ، متاسفانه از بین بره
من به رنبی از 6، 7 ماهگی ، روزی 5 اسکلت گوشت دار پخته ی مرغ می دادم
منظور از گوشت دار : بعضی از فروشنده ها هستن که در حال حاضر اسکلت هارو کاملا تمییز می کنند بدون ذره ای گوشت و با قیمت بالا هم می فروشن
اما بعضی فروشنده ها همهستن که اسکلت هارو کامل تمییز نمی کنند
قیمتشونم مناسبه
و خیلی مهمه که از ابتدا سگتون رو به چه غذایی عادت بدین
مثلا : پینوک و پاپی ، از ابتدا ، غذاشون گردن مرغ بود و حالا ، اسکلت مرغ رو قبول نمی کنن
سگ زیر یک سال باید در روز 2 وعده غذا بخوره
و سگ زیر 5 ماه هم باید 3 وعده غذا بخوره که یک وعده ی صبحش شیر باشه
سگی با جثه پاپی با وزن 10.5 کیلو ، باید در هر وعده ش 4 گردن مرغ بخوره
که من ظهر رو دو گردن مرغ و شب رو 3 گردن مرغ می دم !
سگ هایی با وزن های دیگه هم ، باید نسبت به جثشون سوال بشه و مقدار غذاشون تعیین بشه
چون سگ نباید چاق و یا خیلی لاغر بشه
واکسینه شدن سگ ها ، شامل واکسن های مختلفی می شه ، که یکی از این واکسن ها هشت گانه ست
4 گانه - 6 گانه - 8 گانه - هاری و ...
و هزینه واکسینه معمولا یک مقدار ، اما ممکنه با نوع واکسن هم هزینه 2،3 هزار تومانی بالا - پایین بشه
فکر می کنم دانشکده دام پزشکی در حال حاضر ، هزینه واکسینه ، 10 هزار باشه و یا شایدم کمتر ( باید سوال کنم )
که از همه جا پایین تره
صاحبان سگ ها معمولا یک روز جمعه رو برای گردش اصلی و بیشتر برای سگ می گذارن
من و بقیه صاحبان سگی که می شناسم ، گردش های شبانه سگ هام ، در محل انجام می شد و می شه
روز جمعه ها ، به پارک های جنگلی که میزان حضور مردم در اونجا معمولاکمه و پلیس هم یا حضور نداره و یا ممنوع نیست
و یا اطراف شهر که به کسی تعلق نداره و کسی هم مزاحم نمی شه
سپاس